Árak - Foglalás - Akciók
* * * * * 

ÁRAK

január 1 - május 31. között

15 000 Ft/ház/éj

június 1 - augusztus 31. között

20 000 Ft/ház/éj

szeptember 1 - december 31. között

15 000 Ft/ház/éj

Ünnep napok, hosszú hétvégék felára 

(kiemelt  ünnep napok nem bonthatók meg)                                                                                                                 Fűtés felár                                                                                                                                                                     Hosszabb tartózkodás(Az árak éjszakánként 4 főre értendők!)

Bankszámla szám: OTP 11773171-00229458

+ 20 %1 000 Ft/ház/éj 


megegyezés alapján


AKCIÓK


FOGLALÁS - LEMONDÁS


A szálláshely minimum 3 éjszakára foglalható és a fent közölt szállásdíj éjszakánként 4 személyre értendő! Két éven aluli gyermekek számára a szállás ingyenes.

Szálláshely foglalása, lemondása:
A foglalást minden esetben írásban (email, sms, postai levél) tudjuk elfogadni, 15.000,- Ft foglalási díj megfizetése ellenében, melyet írásban visszaigazolunk. A szállásdíj teljes összegét az utazás előtt 15 nappal kell megfizetni. 

Foglalás lemondása szintén írásban történhet. Amennyiben a lemondás az érkezési nap előtt 14 nappal megérkezik, úgy a foglalás törtésre, és a befizetett díj visszafizetésre kerül. Amennyiben a lemondás az érkezési naphoz viszonyítva 14 napon belüli, a befizetett díjat nem áll módunkban visszafizetni. 

Szálláshely átvétele:

A szálláshelyet az érkezés napján 13 órától lehet elfoglalni, és a távozás napján 10 óráig kell elhagyni. Ettől eltérő időpontban tervezett érkezést vagy távozást előzetesen egyeztetni kell!

HÁZIREND

Kérjük, olvassa el a Házirendet, amely segítséget nyújt a vendégház megfelelő használatához!

Érkezés: Csak előre bejelentkezett vendégeket tudunk a vendégházban fogadni.

Parkolás: Zárt udvarban, illetve a ház előtt az utcán 2 autó számára.

A vendégház zárása: Távozáskor és éjszakára kérjük a kapukat és az épület bejáratait kulcsra zárni!

Dohányzás: Az épületben dohányozni tilos!

Berendezési tárgyak használata: Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A benti berendezési tárgyakat (szék, matrac, ágynemű, takaró stb.) ne vigyék ki a kertbe!

Takarítás: A vendégek ottlétük alatt maguk ügyelnek a tisztaságra. Törölközőt és csereágyneműt kérjük hozzanak magukkal! A tisztaság fenntartása érdekében a házban váltócipőt, papucsot használjanak! Távozás előtt a használt tárgyakat, eszközöket kérjük rakják a helyére!

Fűtés: A vendégház gázkonvektor fűtéssel van ellátva, mely a fűtési időszakon kívül el van zárva (április 15 - október 15). Kérjük az elzárt gázcsapokat ne nyissák ki! Amennyiben az időjárás miatt fűtésre van szükség, a konvektorok beindításáról a ház tulajdonosa gondoskodik. A fűtésért a szállásdíjon felül napi 1.000,- Ft felárat számolunk fel.

Tűzrakás, bográcsozás: Tüzet rakni, bográcsozni, grillezni a kijelölt tűzrakó helyen lehet, a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával!

A vendégház elsősorban az aktív kikapcsolódást, a nyugodt pihenést kedvelő családok, párok, baráti társaságok igényeit próbálja kielégíteni, a zajos szórakozást keresők kiszolgálására nem alkalmas!

Amennyiben a vendégházban rendellenességet, meghibásodást észlelnek, a komolyabb károk elkerülése érdekében kérjük haladéktalanul jelezzék a tulajdonosnak!

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a házigazda felelősséget nem vállal!